Sointu Borgin räppärimiehellä ärhäkkä koronatartunta – molemmat karanteenissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman voittajana ja sitä aiemmin realitysarjan tähtenä tunnetuksi tullut Sointu Borg on joutunut karanteeniin, sillä hänen räppärimiehensä Solonen on saanut ärhäkäksi kuvaillun koronatartunnan. Korona tarttui perheeseen keikkamatkalta, jossa Solonen vietti tuntikausia samassa autossa koronapositiivisen kanssa.

Sointu kertoi koronatartunnasta sosiaalisessa mediassa ja on nyt itsekin joutunut luonnollisesti jäämään kahdeksi viikoksi karanteeniin. Ajankohta ei olisi voinut olla huonompi, sillä meneillään on kesän ehkä jopa kiireisin festariviikonloppu. Borgin oli määrä olla itse festareilla työtehtävissä hoitamassa tapahtumien vip-alueita.

Sointu kertoo Instagram Stories -tarinassaan kokevansa jossain määrin syyllisyyttä, koska ei ole kentällä. Samaan aikaan hän näkee koronaviruksen aiheuttamassa ikävässä tilanteessa myös hopeareunuksen, sillä hän ja Solonen saivat pariskunta-aikaa ensikerran sitten huhtikuun. Hän tosin huomauttaa, että ajan olisi voinut viettää romanttisemminkin kuin ”suljettuna sotkuiseen kaksioon” kahdeksi viikoksi.

– Ehkä tekee ihan hyvää vähän pysähtyä välillä ja hoitaa rästihommia pois alta. Viimeiset 4 kuukautta on kuitenkin ollut aika pyöritystä. Omaa energiaa ja tilaa on välillä suojeltava, Sointu Borg kirjoitti.