Charlie Riina makoili rannalla – huomattiin taatusti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen kanadalainen Charlie Riina on yrittänyt jo vuosia glamour-mallien haluttuun A-sarjaan, jossa paparazzit seuraavat mallikaunottaria minne nämä menevätkään. Muutama vuosi sitten Riinan läpimurto oli jo lähellä, kun hän pääsi poseeraamaan jopa Playboyn sivuilla.

Tällä kertaa Riina on poseerannut upealla paratiisimaisella uimarannalla kuin seireeni ikään. Hän nimittäin makoilee kurvikkaana valkoisella rantahiekalla värikkäässä asussa. Tämä kurvitar vei varmasti jokaisen rannalla olleen huomion.

Taannoin Riina kiinnitettiin poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien kansikuviin, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen. Aika näyttää onnistuuko todellinen läpimurto.