Pohjalla käynyt ex-lapsitähti läpäisi huumeohjelman

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disneyn The Mighty Ducks -elokuvissa lapsitähtenä 1990-luvulla nähty Shaun Weiss eli vuosien ajan päihderiippuvaisena ja rikoskierteessä. Lopulta ystävä kuitenkin auttoi Weissin jälleen jaloilleen. Nyt entinen lapsitähti on saavuttanut uuden etapin elämässään.

Shaun Weiss on TMZ-sivuston mukaan suorittanut huumeohjelman, johon hänet määrättiin aikoinaan oikeudessa. Sen myötä häneen kohdistunut rikossyyte murtovarkaudesta on hylätty. Kalifornian Yuban piirisyyttäjän toimiston mukaan Weiss osoitti periksiantamattomuutta viimeistelemällä ohjelman parantumalla päihderiippuvuudesta koronakriisin keskellä.

Piirisyyttäjän toimiston mukaan Shaun Weiss on palannut työelämään ja matkustanut eri puolilla maata vieraillen tapahtumissa ja jakaen nimikrijoituksia. Oikeus määräsi näyttelijän päihdehoitoon tammikuussa 2020 tapahtuneen murtovarkauden jälkeen. Weiss oli jäänyt kiinni yritettyään varastaa omaisuutta yksityisestä autotallista.