90 Päivää morsiamena: Darcey löysi rahapiilon Georgin sukkalaatikosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin seurattu 90 Päivää morsiamena -ohjelma kertoo amerikkalaisista ihmisistä, jotka ovat löytäneet rakkauden kotimaansa ulkopuolelta. Yksi sarjasta maailmanmaineeseen nousseista on Darcey Silva.

Hän on saanut Stacey-siskonsa kanssa oman ohjelman, jossa seurataan sisarusten elämää sekä tietysti suhteita ulkomaalaissyntyisiin miehiin. Darceyn kainalossa on jo tovin viihtynyt bulgarialaissyntyinen Georgi. Nainen on kuitenkin epäluuloinen miestä kohtaan.

Luottamusta ei lisää se, että nainen löysi miehen sukkalaatikosta rahakätkön. Georgi oli jemmannut yhteensä 1.400 dollaria sukan sisään. Nyt Darcey epäilee lähipiirinsä kanssa, että mies on ainoastaan kiinnostunut rakkauden sijaan rahasta.