Delilah Belle on rantojen kaunotar – yläosa ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa Rinna esittelee myös perhettään, johon kuuluu näyttelijä Harry Hamlin ja kauniit tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin. Molemmat tyttäret tekevät nykyisin lupaavaa uraa mallina, ja varsinkin Delilah poseeraa usein sosiaalisessa mediassa.

Nyt perheen vanhempi tytär nähdään nautiskelemassa aurinkolomastaan Kreikan Mykonosin saarella, jossa hän on poseerannut viime aikoina enemmänkin upeissa kuvissa. Tällä kertaa kaunotar kertoo nauttivansa täydellisesti, ja se on kuvien perusteella helppo uskoa.

Delilah Belle julkaisee usein itsestään näyttäviä ja paljastelevia kuvia, mikä onkin varmasti yksi suurimmista syistä siihen, että sometähti on onnistunut keräämään itselleen jo 1,4 miljoonan seuraajajoukon Instagramissa. Delilah Belle on tunnettu etenkin kuvistaan, joissa hän poseeraa sängyllä näyttävissä alusasuissa.