Kim Kardashian palasi tropiikin lämpöön – riisui saman tien ja pulahti veteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti ja yrittäjä Kim Kardashian tunnetaan tyyli-ikonina, jonka vaikutusvalta ulottuu maailman joka kolkkaan. Nyt tähti on yllättänyt faninsa jokseenkin epätavallisella vaatekappaleella. Hänen yllään nähtiin cowboy-tyylinen hattu.

Kim Kardashian jakoi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän kahlaa kirkkaansinisessä rantavedessä. 37-vuotiaan tähden päällä nähdään nude-väriset bikinit ja vaalea lierihattu. Kuvatekstissä tähti paljasti palanneensa kuvissa suosikkisaarelleen, joskin epäselväksi jäi missä päin maailmaa se sijaitsee.

Kim Kardashian on ollut viime päivinä otsikoissa myös toisenlaisissa merkeissä. Hänet nähtiin ex-aviomiehensä Kanye Westin tulevan levyn ennakkokuuntelutilaisuudessa Atlantassa pariskunnan neljän yhteisen lapsen kanssa. Kimin ja Kanyen suhde päättyi vuodenvaihteessa, ja Kim haki avioeroa helmikuussa.