Donald Trump väittää edelleen: ”Vaalivoitto varastettiin minulta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen entinen presidentti Donald Trump on pitänyt viikonloppuna puheen Arizonan Phoenixissa. Hän esiintyi opiskelijoiden järjestämässä Turning Point -tapahtumassa. Heti puheen alkuun hän kiitti kannattajiaan ja tähdensi, että vaalivoitto varastettiin häneltä vilpillisin konstein.

– Olisin kestänyt vaalitappion aivan hyvin, ellei voittoa olisi varastettu minulta kyseenalaisin keinoin, Donald Trump laukoi heti puheensa kärkeen saaden valtavat aplodit.

Trump puhui suunsa puhtaaksi lähes kaksituntisen luentonsa aikana. Hän ilmaisi huolensa maan kommunismin noususta ja esitti kasapäin väitteitä demokraattien turmiollisesta tavasta harjoittaa politiikkaa. Puheen videoituja versioita on vielä toistaiseksi Youtubessa, mutta suurin osa niistä saattaa poistua, koska Trump on saanut eston käyttää suosituimpia yhteisöpalveluja maailmassa.