Jennifer Lopez ja Ben Affleck yhdessä – JLo poseerasi kuumassa kuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Ben Affleck otti yhteyttä entiseen tyttöystäväänsä, laulaja Jennifer Lopeziin heidän molempien jäätyä sinkkumarkkinoille. Bennifer oli 2000-luvun alun ilmiö, ja nyt pariskunta on tehnyt näyttävän paluun yhteen.

Kaksikko on nyt lomaillut yhdessä ja Jennifer Lopez on julkaissut kuviaan nettiin. Biksukuvien joukossa on myös suudelma Ben Affleckille. Toisin sanoen pari on siten virallistanut suhteensa. He eivät ole menettäneet kiinnostusta toisiinsa vuosien 2002-2004 suhteen jälkeen.

Ben Affleck jänisti aiemmin suhteestaan liittyen naimisiinmenoon. Molemmat ovat saaneet tahollaan lapsia ja olleet muiden kumppanien kanssa avioliitosta. Julkisuudesta tutut tähdet ovat kommentoineet suhdeuutista ja ovat onnellisia rakkaudesta.