Pilvi Hämäläisen somejulkaisu naurattaa – hämmästyttävä yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen on nähty muun muassa suosituissa Putous ja Suurmestari -ohjelmissa. Erityisesti jälkimmäisessä hän on tullut tunnetuksi kivikasvoisesta olemuksestaan, joka ei helpolla murru.

Nyt Pilvi Hämäläinen on julkaissut Instagramissa kuvan, josta ilmenee hänen yhdennäköisyytensä toisen kivikasvoisen koomikon, legendaarisen Buster Keatonin kanssa. Hämäläisen mukaan kuvan löysi stand up -koomikko Riku Sottinen.

– Mie en pääse täst yli, ku Riku Sottinen löys kuvan, jossa Buster Keaton näyttää iha multa, Hämäläinen kirjoitti.

Buster Keaton oli yksi mykkäelokuvien aikakauden suurimmista komediatähdistä, ja rooleissaan usein haudanvakavan ilmeensä vuoksi hänet tunnettiin lempinimellä Suuri Kivikasvo. Kommenteissa yhdennäköisyyttä hämmästelivät myös muun muassa juontaja Ellen Jokikunnas ja televisiotähti sekä kirjailija Paula Noronen.