Whatsapp uudistuu – mukana toivottu päivitys

Digi · Tim Isokivi

Facebookin omistamaa Whatsapp-pikaviestisovellusta päivitetään ja uudistetaan kaiken aikaa. Nyt sovellukseen on tulossa uudistus, jota monet sen ryhmäpuheluominaisuutta käyttäneet ovat odottaneet jo pitkään.

Whatsappin ryhmäpuheluihin ei ole tähän saakka voinut liittyä niiden aloittamisen jälkeen. Sovelluksen tuoreessa versiossa tähän on kuitenkin tulossa ominaisuutta käyttävien paljon toivoma muutos. Jatkossa ryhmäpuheluihin voi liittyä myös niiden aikana.

Whatsapp uudistaa myös ryhmäpuheluiden puhelunäkymää helpottamalla osallistujien näkemistä ja mahdollistamalla uusien osallistujien mukaan kutsumisen. Uudistuksen myötä puhelusta voi myös poistua kesken kaiken, ja liittyä mukaan myöhemmin. Uudistukset tulevat käyttöön Whatsappin 2.21.140-version päivittäville lähiviikkojen aikana.