Demi Rosen syntisen punaiset käsineet ihastuttavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia.

Nyt Demi on nauttinut Välimeren auringosta Ibizan bilesaarella, jossa hän otti rajatonta rusketusta cabanassa makoillen. Alastomana poseeraavalla kaunottarella on kuitenkin käsissään syntisen punaiset pitkävartiset käsineet.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.