Slipknotin perustanut rumpalilegenda Joey Jordison on kuollut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Slipknot-yhtyeen perustajajäsen sekä Murderdolls-yhtyeessä kitaraa useina vuosina soittanut muusikko Joey Jordison on kuollut 46-vuotiaana. Hän menehtyi kotona maanantaina nukkuessaan. Kuolinsyytä ei ole kerrottu.

– Olemme murtuneita kertoessamme uutisen, että tuottelias rumpali, muusikko ja taiteilija Joey Jordison kuoli nukkuessaan 26. heinäkuuta 2021. Hän oli 46-vuotias. Joeyn kuolema on tyhjentänyt sydämen ja aiheuttanut kuvaamattoman surun tunteita. Kaikki, jotka tunsivat Joeyn, ymmärsivät hänen nopean älykkyytensä, lempeän persoonallisuutensa, jättiläissydämensä ja rakkautensa kaikkeen perheeseen ja musiikkiin, perhe tiedottaa.

– Joeyn perhe on pyytänyt ystäviä, faneja ja mediaa ymmärrettävästi kunnioittamaan yksityisyyden ja rauhan tarvetta tällä uskomattoman vaikealla hetkellä. Perhe järjestää yksityisen hautajaistilaisuuden ja pyytää mediaa ja yleisöä kunnioittamaan heidän toiveitaan, Blabbermouth uutisoi.

Hän sairastui vuonna 2016 äkilliseen selkäytimen poikittaistulehdukseen. Hän ei voinut soittaa enää rumpuja sairauden vuoksi, koska miehen jalat eivät toimineet. Hän oli perustamassa Slipknotia vuonna 1995 yhdessä Shawn Crahanin ja Paul Grayn kanssa. Mies potkittiin yhtyeestä vuonna 2013 ilmeisesti päihteiden takia.