Popkaunotar Ashanti esitteli rantakuntonsa – kurveja riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen r&b-laulajatar Ashanti, eli Ashanti Shequoiya Douglas, muistetaan parhaiten takavuosien hiteistään Foolish ja What’s Luv, minkä lisäksi kaunotar on seurustellut räppäri Nellyn kanssa. Viime vuosina Ashanti on ollut hiljakseen.

Nyt Ashanti on esitellyt rantakuntoaan upealla somevideolla, jossa hän keikistelee sinisissä ja keimailee kameralle auliisti. Hän viittaa kuvatekstissä yli kuukauden kuntokuurin päättymiseen.

40-vuotias Ashanti oli aikoinaan 9,5 vuoden mittaisessa suhteessa räppäri Nellyn kanssa. Pari oli yhdessä vuodesta 2003 vuoteen 2012. Pari ei koskaan myöntänyt mediassa olevansa yhdessä. Ashanti on nähty r&b-laulajan uran lisäksi elokuvissa. Hänen tuorein BraveHeart-albuminsa julkaistiin vuonna 2014.