Carmen Electra koettelee somepalvelun sääntöjen rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun tunnetuimpiin naistähtiin lukeutunut Carmen Electra on edelleen ajoittain otsikoissa, vaikka hänen aktiivisuutensa julkisuuden valokeilassa onkin jo takana. Nyt hän on muistellut sosiaalisessa mediassa takavuosien menestystään.

Viime aikoina julkkiskaunotar on julkaissut itsestään useita näyttäviä arkistokuvia, mutta nyt hänet nähdään yllättäen puolialastomana. Kurvitar nimittäin poseeraa kuvassa alastomana vain hattu päässään ja kengät jalassaan. Aika näyttää miten somepalvelu suhtautuu tällaiseen poseeraukseen.

Taannoin Carmen Electra pani myyntiin 2,3 miljoonan euron kartanonsa Los Angelesissa. Myyntikuvissa näkyy myös naisen valtava korkokenkäkokoelma. Hän oli muuttanut viinikellarin suureksi kenkähuoneeksi ja asettanut jalkineensa viinipulloille tarkoitettuihin telineisiin.