Manaaja-elokuva saa jatkoa kokonaisesta trilogiasta

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauhuelokuvien klassikoihin lukeutuvan Manaajan uutisoitiin taannoin saavan jatkoa. Nyt tuottajat ovat paljastaneet, ettei suunnitelmissa ole tehdä vain yhtä uutta Manaaja-elokuvaa. Tarkoituksena on nimittäin tehdä kokonainen trilogia.

Viidennen Manaaja-elokuvan ohjaa vuonna 2018 ilmestyneen uuden Halloween-elokuvan ohjaaja David Gordon Green. Jatko-osassa on mukana Oscar-palkittu Ellen Burstyn, joka näytteli alkuperäisessä elokuvassa demonin riivaaman lapsen äitiä. Uutena tähtenä jatko-osassa on Hamilton-hittimusikaalista tunnettu Leslie Odom Jr.

Kuten David Gordon Greenin Halloween, ei uudessa Manaajassa ennakkotietojen mukaan tiedosteta muita jatko-osia. Laadultaan vaihtelevia jatko-osia on vuosien varrella kerääntynyt kolme kappaletta, minkä lisäksi muutama vuosi takaperin ilmestyi alkuperäisen elokuvan juonta jatkanut tv-sarja. Toistaiseksi nimetyn uusi Manaaja saa ensi-iltansa 13. lokakuuta 2023.