Sofia Vergara kuvasi itsensä kylpyhuoneessa – valmistautui näyttävästi viikonloppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sofia Vergara on tunnettu tähti etenkin hänen roolistaan suositussa Moderni perhe -komediasarjassa. Sarjan päätyttyä Sofia Vergara on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa, jonne hän julkaiseekin usein näyttäviä kuvia itsestään.

Viime aikoina 48-vuotias Sofia Vergara on ilahduttanut 21,4 miljoonaa Instagram-seuraajaansa säännöllisin väliajoin upeilla kuvilla. Nyt hän heruttelee kylpyhuoneessa esitellen rantamuotiaan ja kertoo valmistautuen samalla viikonloppuun. Kuvien perusteella siitä on tulossa oikein hyvä.

Sofia on viime viikkoina julkaissut verkossa upeita arkistokuviaan vuosien varrelta, ja sama tyyli jatkuu edelleen. Nyt Vergara esittelee kaksi kuvaa, joissa molemmissa hän poseeraa lähes alastomana pelkät narunpätkät alavartalonsa peittona. Toisessa kuvassa hänellä on päässään hattu. Sofia itse kertoo, että kuvat ovat peräisin 1990-luvulta.