Kuuma popkaunotar! Erika Vikmanin lavaolemus hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Erika Vikman tunnetaan artistina, jonka lavaolemusta ei voi missään nimessä moittia tylsäksi. 28-vuotias laulaja nähdään esiintymislavoilla usein katseita keräävän kirkkaanvärisissä, retrohenkisissä ja rohkeissakin esiintymisasuissa.

Erika Vikman esiintyi äskettäin M/S Gabriella -risteilyaluksella. Hän jakoi Instagramissa kuvia tyylikokonaisuudestaan, johon kuuluivat pitkät saappaat, verkkosukkahousut, vaaleanpunainen body, lukuisat kaulakorut ja retrotyyliset värikkäät aurinkolasit. Kuvatekstissä Vikman kiitteli laivajengiä, viitaten esiintymisensä yleisöön.

Erika Vikman on luonut uraa musiikin parissa jo yli 10 vuoden ajan, mutta todelliseen tähteyteen hän nousi Cicciolina-hittinsä ansiosta. Monien muiden artistien tavoin Vikman on palannut tänä kesänä esiintymislavoille.