Poliisit hälytettiin rauhoittamaan kovaäänisiä bileitä – syyllinen loksautti leuat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seinän takaa kantautuvasta kovaäänisestä musiikista syytetään usein nuoria naapureita, mutta joskus sen aiheuttajaksi voi paljastua yllättävämpikin taho. Espanjassa meluhaitan syypääksi osoittautui taannoin yksin kotona ollut lemmikkieläin.

Poliisit hälytettiin sunnuntaina Lugossa sijaitsevaan asuntoon. Naapurit olivat NY Post -lehden mukaan ilmoittaneet poliisille meluhaitasta, sillä he eivät olleet saaneet unta viereisestä kodista suurella äänenvoimakkuudella kantautuneen musiikin vuoksi. Poliisien yllätykseksi asunnossa ei ollut ihmisiä, ainoastaan musiikit itse päälle laittanut kissa.

Matkoilla olleen omistajan mukaan kissalla on tapana laittaa stereot päälle ja liikuttaa äänenvoimakkuden säädintä tassullaan. Asukas on sittemmin palannut kotiinsa estääkseen kissaansa soittamasta musiikkia jatkossa liian kovaäänisesti. Poliisi ei paljastanut, mitä musiikkia lemmikkieläin oli kuunnellut yksin kotona.