Pasha Pozdniakova ulkoilutti jättipoveaan – järvimaisema jäi toiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova poseerasi äskettäin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 1,2 miljoonaa seuraajaa. Uhkean kaunottaren suosio on siis ilmiselvää.

Tällä kertaa Pasha on esitellyt valtavaa poveaan seuraajilleen rantamaisemissa ja valkoiseen toppiin peitettynä. Samalla kaunotar kysyy kumpi hänen kuvissaan on parempi.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.