Temptation Island -Vilma laajentaa bisneksiään: ”Helpommin sanottu kuin tehty”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen on keskittynyt oman vaatemerkin perustamiseen. Naisen Nellafiina-niminen liikeidea syntyi hänen odottaessa ensimmäistä lastaan.

– Oli paljon asioita mitä piti selvittää ja sanoisinkin että ensimmäinen vuosi meni pelkkään itseopiskeluun. Sen jälkeen piti löytää taustatiimi, ja voi että se oli vaikeaa. Halusin toteuttaa mallistoni kokonaan Suomessa – Helpommin sanottu kuin tehty! Sattumusten kautta löysin kuitenkin yhteistyökumppanin ja Nellafiina alkoi konkreettisesti valmistua, Vilma Karjalainen kirjoittaa.

Vaatemalliston lanseeraus tapahtuu elokuussa, tarkka ajankohta selviää myöhemmin. Luvassa on ainakin rohkeita printtejä ja laadukkaita materiaaleja. Vilman mukaan Nellafiinan lastenvaatteet tulevat olemaan pitkäikäisiä. Vilmalla on yksivuotias Nella-tytär yhdessä ex-puoliso Juuso Lehmusvyöryn kanssa.