Kylie Jenner kuin Bond-tyttö – yläosattomissa kullanvärisenä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa kosmetiikkaguruna ja realitytähtenä tunnettu Kylie Jenner täyttää 10. elokuuta 24 vuotta. Jo nuorella iällä valtavan omaisuuden haalinut tähti on nyt mainostanut Kylie Cosmetics -kosmetiikkabrändinsä tulevaa syntymäpäivämallistoa näyttävällä tavalla.

Kylie Jenner kanavoi Instagramissa 007 ja Kultasormi -elokuvan mieleen tuovissa tunnelmissa. Tähti poseerasi yläosattomissa kultaista maalia ihollaan. Kuvatekstissä hän paljasti lanseeraavansa syntymäpäivämalliston, jossa teemana on niin ikään kulta.

– Syntymäpäivääni on kahdeksan päivää! Ja tietenkin minun täytyi juhlistaa sitä uudella syntymäpäivämallistolla! 24 karaatin kulta -teemamallisto lanseerataan 10. elokuuta, Kylie hehkutti.

Kylie Jenner on ennenkin lanseerannut syntymäpäiviensä tienoilla Kylie Cosmetics -mallistoja, joiden teemoissa hän ei varsinaisesti peittele rikkauksiaan. Esimerkiksi täytettyään 22 vuotta hän julkaisi malliston, jonka teemana oli raha.