Dua Lipan toppi paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Dua Lipa on noussut muutaman vuoden aikana maailman suosituimpien artistien joukkoon. 25-vuotias laulaja-lauluntekijä keräsi viime vuonna kiitosta Future Nostalgia -levyllään, ja ja seuraavaksi hän ryhtyy näyttelijäksi Argylle-agenttielokuvassa.

Tällä kertaa Dua Lipa on poseerannut upeissa kuvissa mustassa erittäin niukassa topissa, joka paljastui lopulta kuvagallerian otoksissa läpinäkyväksi. Asuvalinta nimittäin paljasti hieman liikaa intiimejä yksityiskohtia. Toki se on voinut olla tarkoituksellista.

Dua Lipan rinnalla Ellie Conwayn tulevaan kirjaan perustuvassa Argylle-elokuvassa nähdään joukko nimekkäitä tähtiä. Elokuvan keskeisissä rooleissa ovat muun muassa Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Catherine O’Hara, John Cena, Samuel L. Jackson ja Breaking Bad -tähti Bryan Cranston. Dua Lipa tulee Deadline-sivuston mukaan näyttelemisen lisäksi työstämään elokuvaan sen musiikkia.