Diili-Sointu toipui koronasta: ”Aivot alkaa taas pikkuhiljaa toimia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman voittajaksi upeasti taannoin selvinnyt Sointu Borg sairastui taannoin koronavirukseen yhdessä miesystävänsä, räppäri Solosen, kanssa. Molempien oireet olivat rajuja, sillä he eivät olleet ehtineet vielä saada molempia rokotuksia. Nyt Sointu on kuitenkin toipunut koettelemuksistaan.

– Bonjour bitches! Meikäläinen on back in the game. ⁣Aivot alkaa taas pikkuhiljaa toimia ja kroppa palautua kohti normaalia. Pieni ”pakkopysähtyminen” oli ehkä ihan paikoillaan. Haaveilen siitä, että parin päivän päästä pääsee jo iltauinnille ja ULOS TÄSTÄ KÄMPÄSTÄ, Sointu kirjoitti Instagramissa.

Päivän mittaan Sointu paljasti Instagramin tarinassaan miten hän lähti karanteenin jälkeen ensikerran ihmisten ilmoille. Maskin kanssa tietenkin. Samalla Borg kertoi, että hän suunnittelee syksyksi kaikenlaista mahtavaa ja on kääntänyt katseensa jo tulevaa kohti. Taannoin hän kertoi avoimesti koronatartunnan aiheuttamista tuntemuksistaan.

– Voi juma. Sieltä se korona iski ja lujaa. On aika bitch tuo virus suoraan sanottuna.⁣ Oireet on ollu aika HC-hommaa ja ne iski todella äkkiä. Hengenahdistusta, pahoinvointia, korkeeta kuumetta, vilunväristyksiä ja väsymystä pääosin. Yöt ollu aika haastavia. Oudoimpia oireita on ollu korvien ja suun kutina, Sointu kertoi aiemmin koronaoireista.