Kim Kardashian esitteli rantakuntoaan – muhkeat pakarat nousivat pääosaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa realitytähtenä ja yrittäjänä tunnettu Kim Kardashian on viime viikkoina nauttinut tropiikin lämmöstä. 40-vuotias tähti on tapansa mukaan tehnyt asian selväksi myös sosiaalisessa mediassa sadoille miljoonille seuraajilleen.

Kim Kardashian nähdään tuoreissa Instagram-kuvissa nauttimassa ajastaan uimarannalla. Tähti on kuvissa verhoutunut mustiin stringimallisiin bikineihin. Hän intoutui kuvatekstissä vitsailemaan hieman sanaleikin muodossa.

– Resting beach face, tähti kirjoitti viitaten ”resting bitch face”-termiin, eli ärsyyntyneeltä näyttävään neutraaliin ilmeeseen.

Kim Kardashian oli taannoin otsikoissa myös suomalaiset yllättäneellä tavalla. Hän esitteli Instagram-tarinoissaan Finnish Long Drink -juomaa, eli tuttavallisemmin lonkeroa. Kyseessä ei ollut The Long Drink Company -yhtiön mukaan maksettu mainos.