Charly Jordan levitteli jalkojaan autossa – huomio oli taattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kovaa nousua sosiaalisen median tähdeksi tehnyt yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan poseeraa somessa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Upean kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta. Yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Nyt Charly on hämmentänyt sosiaalisessa mediassa poseeraamalla autossa ranta-asussaan ja levittelemällä siellä jostain syystä jalkojaan. Somehuomio on tällaisella poseerauksella takuuvarmaa, joskaan asentojen syytä ei ole tiedossa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.