The Weekndin musiikkivideo kiellettiin elokuvateattereissa – aiheutti kohtauksia ihmisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Weeknd -artisti julkaisee perjantaina 6. elokuuta uuden Take My Breath -nimisen singlen. Kappale on ensimmäinen makupala miehen viidenneltä studioalbumilta. Nyt kappaleen musiikkivideo on poistettu elokuvateatterin valkokankaalta.

Uusi musiikkivideo on liian välkkyvä ja se voi aiheuttaa kohtauksia ihmisille. Variety-lehden mukaan videota esitettiin Imaxin elokuvateattereissa, mutta se vedettiin nopeasti pois levityksestä. Tummaa ja kirkkailla valoilla varustettua videota esitettiin ympäri Yhdysvaltoja, New York Post uutisoi.

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuvan The Weekndin After Hours -maailmankiertueen keikka Helsingin Hartwall Arenalla 10. syyskuuta 2022 on loppuunmyyty. Suuren kysynnän johdosta supertähti nyt on varmistanut myös lisäkeikan Hartwall Arenalle perjantaille 9. syyskuuta 2022.