Jessica Edström niukassa asussa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä sosiaalisessa mediassa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä ympäri maailmaa. Koronavuoden 2020 pääasiassa Suomessa viettänyt Jessica julkaisi runsaasti kuviaan Suomesta, ja silloin erityisesti Merenkurkun rannikko sai kansainvälistä huomiota.

Nyt Jessica nähdään poseeraamassa niin ikään merellisissä maisemissa, kun hän poseeraa hyvin niukoissa biksuissa merenrannalla. Maisema on harmaa kuin perinteinen Suomen kesä, ja Jessica vertaa samalla poseeraustaan tosielämän itseensä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.