Lily James näyttelee Pamela Andersonia – näin muodonmuutos onnistui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Downton Abbey -sarjasta tunnettu näyttelijä Lily James tullaan näkemään Pamela Andersonin roolissa seksivideoskandaalista kertovassa tosipohjaisessa Pam and Tommy -sarjassa. Hulu-palvelun alkuvuodesta 2022 alkavasta sarjasta julkaistiin taannoin kuvia, joiden perusteella brittinäyttelijästä on onnistuttu tekemään hämmästyttävän paljon Pamelan näköinen.

Lily Jamesin muuntaminen Pamela Andersoniksi ei ollut aivan yksinkertainen tehtävä. Sarjan tuotantoryhmän hiusosastoa johtavan Barry Lee Moen mukaan näyttelijän meikkaamiseen ja hiusten laittamiseen kului joka aamu 3-5 tuntia jo ennen kuvausten alkamista. Kaikki näyttelijät käyttivät peruukkeja Pamelan ex-aviomiestä, Mötley Crüe -rokkari Tommy Leetä näyttelevää Sebastian Stania lukuunottamatta.

– Päädyimme käyttämään 25 peruukkia. Kaikki Seth Rogenista Nick Offermaniin ja Taylor Schillingiin käyttivät peruukkeja muuntautuakseen uusiksi hahmoiksi. Sebastian oli ainoa, joka ei käyttänyt peruukkia. Hän kasvattia pitkät hiukset Mötley Crüe -rumpalin roolia varten, Barry Lee Moe paljasti Variety-lehdelle.