UFO-video Yhdysvalloista leviää verkossa – sitten kuvauspaikka selvisi

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Tunnistamattomat lentävät esineet ovat kiinnostaneet ihmiskuntaa kovasti jo vuosituhansien ajan, ja yhä edelleen havaintoja tehtään runsaasti. Viime aikoina Yhdysvaltojen viranomaiset ovat julkistaneet esimerkiksi ilmavoimien lentäjien tekemiä UFO-havaintoja. Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää Wisconsinin osavaltiossa kuvattu UFO-video.

UFO-videona julkaistulla pätkällä nähdään miten taivaalta putoaa alas jokin esine ja hetken kuluttua joukko hävittäjiä jylisee samalla kohdalla. Video on saanut jo miljoonia katselukertoja, mutta todellisuudessa se ei kuitenkaan ole varsinainen UFO-video. Tunnistamattomien lentävien esineiden sijaan kyseessä on mitä ilmeisimmin taitolentoryhmä Blue Angelsin harjoitukset.

Videon tarkan kuvauspaikan selvittyä huomattiin, että kuvaussuunnassa sijaitsee La Crossen lentokenttä, jossa Blue Angels -taitolentoryhmä järjesti lentonäytöksiä 12. – 13. kesäkuuta Deke Slayton Airfest -tapahtuman yhteydessä. Video on julkaistu 10. kesäkuuta, eli vain pari päivää ennen lentonäytöstä.

@pmesasso

##ufo ##ufospottedinwisconsin ##aliens ##envadingearth ##foryou ##fypシ ##foryoupage ##spaceship ##funnyvideos 😰

♬ original sound – Sasso Iam