Candy Charms ahtautui syntisen punaiseen mekkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen aikuisviihdetähti Candy Charms nauttii ampiaisvyötärönsä esittelemisestä sosiaalisessa mediassa. Naisen muhkeat muodot ovat plastiikkakirurgien aikaansaannoksia, joita hän esittelee auliisti paljastavissa asuissa.

Tällä kertaa luonnottoman kurvikas kohukaunotar on esitellyt muotojaan ja leikeltyjä kasvojaan somekuvassa, jossa hän on verhoutunut syntisen punaiseen asuun. Kuvan perusteella siinä ei taida näkyä mitään luonnollista. Kuvan voi katsoa tästä linkistä.

Lontoossa asuva Candy Charms on kertonut avoimesti kauneusleikkauksistaan. Hänelle tehtiin viime vuonna rasvansiirto, jossa poistettiin hänen kehonsa rasvaa ongelma-alueilta ja siirrettiin sitä takamukseen. Candy Charmsin keho on hänen työpaikkansa, sillä hän tienaa itseään esittelemällä.