Kylie Jenner täytti 24 vuotta – Kim Kardashian paljasti miten sisko on muuttunut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo nuorella iällä valtavia summia muun muassa kosmetiikkabisneksen avulla tienannut Kylie Jenner on juhlistanut merkkipäiväänsä. Seurapiiritähti täytti 10. elokuuta 24 vuotta. Syntymäpäivää juhlisti sosiaalisessa mediassa myös esimerkiksi hänen siskopuolensa Kim Kardashian.

Kim Kardashian jakoi Instagramissa kuvasarjan hänestä ja Kyliestä vuosien varrella. Osa otoksista on arkisia ja rentoja selfieitä ajalta jolloin Kylie oli vasta lapsi, osa puolestaan tuoreempia ja huolitellumpia malli- ja somekuvia. Myös Kourtney ja Khloe Kardashian intoutuivat jakamaan sosiaalisessa mediassa yhteiskuvia Kylien kanssa syntymäpäivän kunniaksi.

– Kylie, sinulla on kultainen sydän ja platinainen sielu! Olen niin ylpeä siitä, että olen siskosi. Pysyt aina rehellisenä itsellesi, ja on upeaa seurata kuinka sinusta kasvaa paras äiti. Julistan sinua tänään ja aina. Rakastan sinua, Kim Kardashian hehkutti Instagramissa.