Uskomaton näky videolle – karhu vaelteli ruokakaupan käytävillä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Metsän eläinten eksyminen taajama-alueille ei ole harvinaista, mutta harva todennäköisesti odottaisi törmäävänsä villieäimiin ruokakaupoissa. Taannoin tällaista näkyä päädyttiin kuitenkin todistamaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa.

Los Angelesissa sijaitsevan Ralph’s-ruokakaupan asiakkaita odotti lauantai-aamuna yllätys. Kaupan käytävillä kuljeskeli kaikessa rauhassa melko pienikokoinen karhu. Yllättävän näyn ikuisti videoksi kaupassa samaan aikaan asioimassa ollut näyttelijä Tisha Campbell.

CBS-uutissivuston mukaan osa asiakkaista yritti jopa silittää ja ruokkia irrallaan liikkunutta karhua. Paikalle hälytetyt viranomaiset piirittivät eläimen lopulta läheiselle rakennusalueelle. Eläin tainnutettiin ja siirrettiin turvallisesti takaisin luontoon.