Ikäviä uutisia JVG-faneille – elokuvan ensi-ilta siirtyy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen suosituimpiin hiphop-kokoonpanoihin lukueutuvan duon kulissien taakse kurkistavan JVG-elokuva: Vuodet ollut tulisii -elokuvan oli määrä saada ensi-iltansa 27. elokuuta. Nyt odotetun dokumenttielokuvan ensi-iltaa on kuitenkin koronatilanteen vuoksi siirretty. Uusi ensi-ilta on tammikuussa 2022.

– JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii avaa elokuvavuoden 2022! Ensi-ilta siirtyy elokuulta tammikuulle tän hetkisten kokoontumisrajotuksien takia. Tsekatkaa leffan traileri ja kiitos kun ootte kuunnellu uutta musaa! Lisää on tulossa, JVG:n Instagram-tilillä kerrotaan.

JVG-elokuva sisältää kymmenen vuoden ajalta taltioitua ennennäkemätöntä videomateriaalia sekä duon, taustavaikuttajien, perheenjäsenten ja ystävien haastatteluja. Dokumentissa seurataan Jare Brandin ja Ville Gallen matkaa yhteisestä rap-harrastuksesta radioaalloille sekä festivaalilavoille. Elokuvan ovat ohjanneet Taito Kawata ja Miika Särmäkari.