Kerry Katonan tytär kiusaajien uhrina – päätti ottaa hänet koulusta pois

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Atomic Kitten -tyttöbändin entinen laulaja Kerry Katona neljän lapsen äiti. Perheen nuorin tytär, 14-vuotias Heidi Croft on joutunut koulukiusaajien uhriksi. Kerry päätti ottaa tyttärensä pois koulusta.

Osa Heidin luokan pojista on ottanut Kerry Katonan tyttären maalitaulukseen. Kerry kirjoitti OK!-lehden kolumnissa, että hänen tyttärensä saa osakseen turhan paljon ikävää käytöstä. Kerry haluaa siirtää lapsensa muualle, koska koulu ei ilmeisesti saa kiusaajia kuriin. Heidi menee yksityiseen tyttöjen oppilaitokseen.

Hän vei tyttärensä hemmotteluhoitoon ikävän kokemuksen jälkeen. Kerryllä on myös 19-vuotias Molly-tytär, 18-vuotias Lilly-Sue ja 13-vuotias poika Max. Heidin kiusaaminen johtuu pääasiassa Kerryn kuulusuudesta.