90 Päivää morsiamena -tähti tiukkana: ”Olisitko kanssani jos minulla ei olisi omaisuutta?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin seurattu 90 Päivää morsiamena -ohjelma kertoo amerikkalaisista ihmisistä, jotka ovat löytäneet rakkauden kotimaansa ulkopuolelta. Yksi sarjasta maailmanmaineeseen nousseista on Darcey Silva.

Darcey on saanut Stacey-siskonsa kanssa oman ohjelman, jossa seurataan sisarusten elämää sekä tietysti suhteita ulkomaalaissyntyisiin miehiin. Darceyn kainalossa on jo tovin viihtynyt bulgarialaissyntyinen Georgi. Nainen löysi äsken Georgin sukkalaatikosta rahajemman.

Nyt Darcey on kysynyt mieheltään, onko hän kanssaan pelkästään rahan takia. Georgi närkästyi ja sanoi, että vaikka Darceylla ei olisi ollenkaan omaisuutta, olisi hän rakastunut naiseen ihmisenä. Pariskunta tappeli ystäviensä kanssa iltaa viettäessään, koska Darcey tuntee miehensä ainoastaan käyttävän häntä hyväkseen.