Hengenvaarallisesti lihava -ohjelman tähti kuoli – haastoi tuotantoyhtiön jo aiemmin oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hengenvaarallisesti lihava -televisiosarjaan osallistunut amerikkalainen Gina Krasley on kuollut. Hän menehtyi kotonaan Yhdysvaltojen New Jerseyssä 1. elokuuta 30-vuotiaana. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Ohjelmaa esittävä televisiokanava TLC on vahvistanut kuoleman. Lähes liikuntakyvyttömässä tilassa ohjelmaan osallistunut Gina Krasley haastoi aiemmin ohjelman tuotantoyhtiön oikeuteen. Hän onnistui laihduttamaan sarjassa ainoastaan 22 kiloa ja syytti tuotantoyhtiötä liian vähäisestä tuesta. Gina oli kärsinyt erikoisesta sairaudesta ennen kuolemaansa, Access uutisoi.

Hengenvaarallisesti lihava -televisiosarjassa seurataan vakavasti ylipainoisten ja sairaalloisesti lihavien ihmisten elämää. Tarkoituksena on, että ohjelmaan osallistuvat saavat pudotettua painoa Younan Nowzaradan oppien ja lihavuusleikkauksen avulla.