Kendall Jenner esitteli pakaransa – some sekosi kuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien kuuluisaan sisaruskatraaseen kuuluva Kendall Jenner tunnetaan nykyisin perheensä lisäksi myös oikeana supermallina. 25-vuotias kaunotar haastettiin äskettäin oikeuteen, kun italialainen muotitalo Liu Jo vaatii miljoonakorvauksia sopimusrikkeestä.

Nyt Kendall on julkaissut itsestään upean lomakuvan, jossa hän keikistelee näyttävästi rantamaisemissa. Pääosaan kuvassa nousevat – ilmeisen tarkoituksella – hänen pakaransa, jotka ovat saaneet kuvan suosion perusteella jättimäisen suosion.

Edellä mainittujen oikeustoimien taustalla on Kendall Jennerin Liu Jon kanssa tekemä sopimus mallina toimimisesta kaksissa kuvauksissa. Muotimerkin kanteen mukaan Kendall osallistui vain yksiin kuvauksiin, mutta jätti osallistumatta toisiin. Alun perin maaliskuulle 2020 suunniteltuja kuvauksia oli siirretty koronatilanteen vuoksi.

Liu Jon kerrotaan maksaneen Kendallille jo 1,35 miljoonan euron palkkion. Kanteessa yhtiön kerrotaan yrittäneen siirtää kuvauksia useaan otteeseen, mutta Kendall ei vastannut heidän kyselyihinsä. TMZ-sivuston mukaan Liu Jo vaatii oikeudessa 1,8 miljoonan dollarin eli noin 1,5 miljoonan euron vahingonkorvauksia sopimusrikkomuksesta.