Pasha Pozdniakova ei ollut mahtua paitaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova poseerasi äskettäin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 1,2 miljoonaa seuraajaa. Pashan maailmalla saama somesuosio hakee siis vertaistaan.

Nyt kurvikas kaunotar on poseerannut paitsi mikroautoradalla asianmukaisessa ajoasussa myös valkoisessa paidassa, jonka kestävyys on joutunut äärimmilleen muhkeista kurveista johtuen.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.