Suomalaiskatsojat yllättyivät – Elton John joi Marimekon mukista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo 1950-luvulla perustettu suomalaismerkki Marimekko niittää mainetta ja suosiota eri puolilla maailmaa. Toisinaan myös kansainvälisiä kuuluisuuksia nähdään edustamassa yhtiön tuotteissa, kuten nyt brittiläinen muusikkolegenda Elton John.

Elton Johnilla on Apple Musicissa oma Rocket Hour -ohjelma, jossa juhlistettiin taannoin jo 300. jaksoa. Suomalaiskatsojat huomasivat jaksossa hauskan yllättävän yksityiskohdan. Elton John nähtiin juomassa sinivalkoisesta Marimekon Oiva-malliston mukista.

Marimekon muki nähdään videon kohdasta 19:14 alkaen. Ohjelmassa mukana olivat myös muun muassa uusiseelantilainen DJ Zane Lowe ja laulaja-lauluntekijä Arlo Parks, joilla Marimekon tuotteita ei tosin valitettavasti nähty. Kuuluisan suomalaisbrändin vilahtamisesta Elton Johnin ohjelmassa uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.