Demi Rose luki alastomana kirjaa: ”Metsäfantasiaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia.

Usein hyvin vähissä pukeissa viihtyvä somejulkkis on nyt julkaissut itseään kuvan, jossa hän makoilee aurinkotuolilla metsässä lukemassa kirjaa. Poikkeuksellisen kuvasta tekee se, että hän on täysin alastomana. Kuvansa yhteydessä Demi kirjoittaa vain lyhyesti ”metsäfantasia”. Sitä kuva varmasti monille onkin.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.