Kissa pelasti rotkoon pudonneen vanhuksen hengen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaaraan joutunut 83-vuotias nainen voi kiittää kissaansa henkensä pelastamisesta. Iso-Britannian Cornwallissa rotkoon pudonneen vanhuksen jäljille päästiin nimittäin hänen Piran-nimisen kissansa ansiosta.

Poliisit olivat yrittäneet etsiä kadonnutta vanhusta tuloksetta haastavassa ympäristössä. Kaikki muuttui jonkun kuultua hänen Piran-kissansa naukuvan toistuvasti. BBC:n mukaan nainen löydettiin kissan ansiosta noin 20 metrin syvyisestä rotkosta Bodminissa sijaitsevasta metsästä.

Vanhus oli kaatunut läheisellä tiellä ja pudonnut alas penkerettä pitikin. Hänet onnistuttiin nostamaan ylös rotkosta ja toimittamaan helikopterilla sairaalaan. Naisen tilaa vakaaksi kuvailevan Bodminin poliisilaitoksen tiedotteen mukaan Piran-kissa päätyi pelastamaan päivän.