Jannika B riisui studioon: ”Etähommissa vaatetus on vapaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen laulaja-lauluntekijä Jannika B ja Apulanta-yhtyeestä tunnettu Toni Wirtanen odottavat parhaillaan toista lastaan. Jannika paljasti iloisen perheuutisen sosiaalisessa mediassa toukokuussa.

Parhaillaan Jannika odottaa siis perheenlisäystä, mutta se ei ole tietenkään estänyt työskentelyä. Nyt Jannika esitteleekin sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvassa itsensä työskentelemässä studiossa hieman tavanomaista kevyemmässä asussa.

– Sen verran kuumuus ja vaatteet hiostavat tätä raskauden hehkua, että onneksi etähommissa vaatetus on vapaa – eikä edes pakollinen, Jannika B kirjoittaa osuvasti.

Vain elämää -sarjassakin taannoin mukana olleella Jannika B:llä ja hänen aviomiehellään, Apulanta-rokkari Toni Wirtasella, on ennestään yhteinen Martta-tytär.