Jessica Edström herutteli altaalla – biksuja ei koolla pilattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä sosiaalisessa mediassa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä ympäri maailmaa. Koronavuoden 2020 pääasiassa Suomessa viettänyt Jessica julkaisi runsaasti upeita kuvia suomalaisesta luonnosta. Nyt tilanne on jo toinen.

Jessica poseeraa sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan otoksessa Kyproksella uima-altaalla, jonka reunalla hän keikistelee hyvin niukoissa biksuissa. Ainakaan kankaan tuhlaamisesta tämän asun suunnittelijaa ei päästä syyttämään.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.