Popkaunotar nänni paljaana somekuvassa – nyt venytetään sääntöjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen poptähti Halsey paljasti alkuvuodesta odottavansa esikoistaan. Lapsen isä on hänen poikaystävänsä Alec Aydin. Sittemmin Nyt Halsey on jakanut Instagramissa iloisia uutisia, sillä vauva syntyi taannoin.

Nyt popkaunotar nähdään todella upeassa kuvassa yhdessä pienokaisensa kanssa. Suorastaan Game of Thrones -tyylisessä kuvassa Halseyn toinen rinta on kokonaan paljaana nänni mukaan lukien. Ei liene kaukaa haettua arvioida, että rohkea kuva vähintäänkin venyttää Instagramin sääntöjen rajoja. Kuvan voi katsoa tästä linkistä niin pitkään kuin se on nähtävissä.

Laulaja-lauluntekijä Halsey paljasti taannoin esikoisensa nimen olevan Ender Ridley Aydin. Ender on Turkissa suosittu miesten nimi, ja se tarkoittaa harvinaista. Haileyn käsikirjoittajan työskentelevä Alev-poikaystävä on syntynyt ja varttunut juurikin Turkissa, ja ilmaissut monesti olevansa ylpeä juuristaan.