Charly Jordanin poseeraukset sekoittavat somea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Tuoreessa päivityksessään Charly intoilee tulevista DJ-keikoistaan ja poseeraa näyttävästi faniensa iloksi.

Maailman mahdollisesti jopa kuumin DJ-kaunotar poseeraa niukassa asussa ja upeissa maisemissa. Näissä maisemissa kelpaisi kenen tahansa lekotella lomallaan.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.