Vanderpump Rules -tähti sai esikoisensa – Stassi Schroeder synnytti terveen tyttövauvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjasta tunnetuksi tullut realitytähti ja kirjailija Stassi Schroeder on kadonnut julkisuuden valokeilasta ja siihen on hyvä syy. Hän nimittäin sai taannoin ensimmäisen lapsensa hänen aviomiehensä Beau Clarkin kanssa. Onnellinen pariskunta on päivittänyt sittemmin perheonneaan sosiaalisessa mediassa kuvien kera.

Stassi Schroeder synnytti terveen tyttövauvan torstaina 7. tammikuuta. Vauva painoi syntyessään 3,26 kiloa ja oli pituudeltaan 48,3 senttimetriä. Stassi Schroeder ja Beau Clark ovat ilmoittaneet pikkuisen tulokkaan nimeksi Hartford Charlie Rose Clark. Charlie on Clarkin isän nimi ja Rose puolestaan Stassin isoäidin nimi.

Pariskunta kertoi People-sivustolle, että heidän tällä hetkellä kokemaansa onnen tunnetta on vaikeaa sanoin kuvailla. Stassi ja Beau tuntevat olonsa hyvin siunatuiksi ja kiitollisiksi siitä, että he saivat syliinsä kauniin ja terveen pienen tytön.