Tyra Banksin asu hämmästyttää – kuin suoraan Jurassic Parkista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallin työt teini-ikäisenä 1990-luvun aslussa aloittanutta Tyra Banksia voi hyvällä omallatunnolla kutsua muodin uranuurtajaksi. Joskus 47-vuotiaan tähdenkin asuvalinnat kuitenkin herättävät enemmän ihmetystä kuin ihastusta.

Tyra Banks on parhaillaan mukana Tanssii tähtien kanssa -sarjan yhdysvaltalaisessa versiossa. Tähden päällä nähtiin Julian Mendez Couturen punainen asu, jota koristivat suuret ja viuhkamaiset hihat. Asuvalinta sai sosiaalisessa mediassa kyseenalaista huomiota.

Tyra Banksin asun viuhkamaiset hihat toivat monien mieleen Jurassic Park -elokuvan dilophosaurus-dinosauruksen. Kyseisellä dinosauruksella oli nimittäin elokuvan kuuluisassa kohtauksessa kaulus, jonka se levitti hyökätessään uhrinsa kimppuun. Banksin asun ja dinosauruksen yhdennäköisyys huomioitiin jopa Jurassic World -elokuvan virallisella Twitter-tilillä.