Hääpari raivostui juhlapaikalle ilmestyneelle Gordon Ramsaylle: ”Todellinen keittiöpainajainen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuore brittiläinen hääpari ei ollut innoissaan julkkiskokki Gordon Ramsayn ilmestymisestä juhlapaikalleen. Hääjuhlat saivat yllättävän käänteen Ramsayn saavuttua tuotantoryhmän kanssa yksityiselle virkistyspaikalle kuvaamaan Future Food Stars -ohjelmaansa.

Charlie ja Laura Willis kertovat The Sun -lehdelle maksaneensa 1 500 euroa yksityisestä seremoniasta ja gourmet-ruoasta Cornwallin Lusty Glaze -rannalla viime kuussa. Yksityisyys koko kuitenkin kolauksen Gordon Ramsayn saavuttua paikalle kuvaamaan ohjelmaansa. TV-kokki myös valtasi keittiön, tarjoillen juhlavieraille hääparin halvan ja kamalan makuiseksi kuvailemaa ruokaa.

– Koko homma oli todellinen keittiöpainajainen. Olimme raataneet säästääksemme rahaa kyseistä päivää varten, ja tunsimme olomme avustajiksi tv-kilpailussa, Charlie Willis kuvailee tapausta.

Gordon Ramsay on sittemmin pahoitellut asiaa ja maksanut pariskunnan 1 500 euron hääkulut. Lusty Glaze -rannan edustaja kuvailee tapausta erittäin epätavalliseksi, mutta kertoo ettei hääpari ollut varannut koko rantaa omaan käyttöönsä.