Naisella pelkästään supersankaritatuointeja – maksanut yhteensä 70 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Juliane Forster on elävä sarjakuva-albumi. Nainen on ottanut iholleen niin paljon supersankariaiheisia tatuointeja, että hänen vartalostaan on peitetty mustekuvilla yhteensä 85 prosenttia. Tatuoinnit ovat maksaneet noin 70 000 euroa.

Tatuointitaiteilijana työskentelevä Forster on saanut paheksuntaa osakseen. Hän elää pienessä saksalaiskylässä, mutta pikkuhiljaa muut alueen asukkaat ovat hyväksyneet naisen ja hänen perheensä osaksi yhteisöään. Osa heistä jopa vierailee Forsterin luona tatuoitavana.

Kahden lapsen äiti käyttää vapaa-aikansa joko tatuointien tai Instagramin parissa. Hänen harrastuksenaan on kuvata omakuvia nettiin. Tatuoinneilla saa ainakin hyvin huomiota osakseen.