Uusi Kummeli-jakso julkaistiin viime yönä – katso odotettu jakso tästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen televisioviihteen legendoihin lukeutuva Kummeli teki viime yönä paluun, kun suosikkisarjan viideskymmenes jakso tuli katsottavaksi YLE Areenassa kello 00.01. Uudella jaksolla juhlistetaan Kummelin 30 vuoden taivalta. Vuosina 1991–2004 sarjaa oli tehty 49 jaksoa, joten juhlavuoden kunniaksi siitä päätettiin tehdä vielä yksi uusi tunnin mittainen jakso.

Ensimmäinen Kummeli-jakso esitettiin 7. kesäkuuta 1991. Viime yönä julkaistu Kummeli-ohjelma on sarjan ensimmäinen uusi jakso 17 vuoteen. Sen voi katsoa YLE Areenasta artikkelin alta. Juhlajaksossa on mukana tuttuja sketsejä ja hahmoja Sporttivartista lähtien. Lisäksi vierailevana tähtenä nähdään esimerkiksi Eppu Normaali -yhtyeen laulaja Martti Syrjä.